Wybierz język: pl en ru
Referencje
www.vegagastro.pl Produkty Cukiernia
katalog vegagastro 2015 .pdf

Cukiernia

Urządzenia do produkcji kremów, temperowania czekolady, produkcji sosów, polew, bazy lodowej itd.

 

drukuj

PROMAG Starcrem 35 Evolution

PROMAG  Starcrem 35 Evolution 13 wbudowanych programów cukierniczych, m.in. produkcja kremów, temperowanie czekolady, produkcja sosów...

więcej porównaj Koszyk zapytań

PROMAG Starcrem 60 Evolution

PROMAG Starcrem 60 Evolution możliwość zaprogramowania 8 własnych receptur, mieszadło ze swobodnie obracającymi się skrobakami, dwie prędkości mieszania, wbudowane kółka umożliwiaj...

więcej porównaj Koszyk zapytań

Ott Swiss Freezer Masterchef

Ott Swiss Freezer Masterchef oszczędza czas, przestrzeń i pieniądze, zaawansowany, prosty w obsłudze panel sterowania, możliwość zaprogramowania własnych receptur, możliwość temperowania czekolady, możliwość produkcji nawet bardzo małych ilości...

więcej porównaj Koszyk zapytań

Ott Swiss Freezer Masterchef Super

Ott Swiss Freezer Masterchef Super oszczędza czas, przestrzeń i pieniądze, zaawansowany, prosty w obsłudze panel sterowania, możliwość zaprogramowania własnych receptur, możliwość temperowania czekolady, możliwość produkcji nawet bardzo małych ilości...

więcej porównaj Koszyk zapytań

PROMAG Starcrem 20 Evolution

PROMAG Starcrem 20 Evolution możliwość zaprogramowania 8 własnych receptur, mieszadło ze swobodnie obracającymi się skrobakami, dwie prędkości mieszania, wbudowane kółka umożliwiaj...

więcej porównaj Koszyk zapytań